Gå direkt till innehåll
Klart med första hyresgästen i Brf Oceankajens lokaler i Helsingborg

Pressmeddelande -

Klart med första hyresgästen i Brf Oceankajens lokaler i Helsingborg

Nu är det klart med den första hyresgästen till en av de tre lokalerna i Riksbyggens Brf Oceankajen i Helsingborg. Hyresgästen är frisören Armend Lajqi som kommer att öppna Salong Ocean i bottenplanet på Brf Oceankajen.

– Jag valde lokalen i Brf Oceankajen för att den nya stadsdelen Oceanhamnen kommer att bli det bästa stället i Helsingborg. Det har alltid varit min dröm att ha egen salong och speciellt i ett läge som i Oceanhamnen. Mitt mål är att lyckas som frisör att ge mina kunder bra service, säger Armend Lajqi.

Lokalen som Armend Lajqi kommer att hyra är belägen i svarta huset med fönster ut mot havet.

– Vi är glada över att presentera vår första lokalhyresgäst i Brf Oceankajen. I den minsta lokalen med den mest magnifika utsikten över hamninlopp och danska kusten blir det en frisörsalong. Med en frisör i huset kommer såväl bostadsrättsinnehavare som byggarbetare kunna vara välfriserade. Tillträde sker under sommaren och målsättningen är att kunna öppna verksamheten under tidig höst, säger Emmie Dehn, projektledare Riksbyggen.

Ytterligare två lokaler finns i föreningen och som ännu inte är uthyrda. Den nästa största lokalen på 79,5 kvm är belägen i det röda huset med fönster ut mot Redaregatan och kanalen. Lokalens planlösning gör den lämplig för många olika typer av verksamhet och överlämnas oinredd vilket ger stora möjligheter för kommande hyresgäst att påverka utformningen.

– Den största lokalen är på 192 kvm och även den har ett superfint läge med fönster ut mot hav, kanal och torg. Lokalen är förberedd för caféverksamhet med möjlighet till uteservering, efter tillstånd hos kommunen, säger Emmie Dehn.

Inflyttningen i de 46 bostadsrätterna i Brf Oceankajen har pågått under våren. Brf Oceanhamnen inryms i ett hus som reser sig mellan tre och sex våningar. Några av lägenheterna på de översta våningarna har vackra takterrasser och det finns även en gemensam takterrass som kan nyttjas av alla i föreningen.

För mer information:
Emmie Dehn, projektledare Riksbyggen, 040-10 94 66
emmie.dehn@riksbyggen.se
Anders Jeppsson, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad syd, 040-32 67 54
anders.jeppsson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll