Gå direkt till innehåll
Inflyttning i Riksbyggens Brf Navet i Hyllie

Pressmeddelande -

Inflyttning i Riksbyggens Brf Navet i Hyllie

Brf Navet är Riksbyggens andra bostadsrättsförening i Hyllie, Malmö. Projektet innehåller både lägenheter och tio unika townhouse. Inflyttningen i Brf Navet pågår för fullt samtidigt som byggandet av 47 lägenheter i Brf Nära sker strax intill.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna de boende till sina nya och fina bostäder. Brf Navet är ett riktigt fint projekt som bland annat har en gemensamhetslokal med utsikt över Hyllies takåsar. Hyllie växer snabbt och stadsdelen är som ett nav med goda kommunikationer både till centrala Malmö och Köpenhamn och vidare ut i världen, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst.

Brf Navet i Hyllie rymmer 86 nyproducerade bostadsrätter om ett till fyra rum och kök. Av dessa är tio stycken unika townhouse. Townhousen finns i två varianter, antingen med en takterrass  eller med egen uteplats på fram- och baksidan i markplan.

Riksbyggen fortsätter att bygga bostäder i Hyllie.

– Byggandet av Brf Nära med 47 lägenheter pågår just nu. Intresset för projektet har varit stort och det finns endast ett fåtal lägenheter kvar till salu, säger Camilla Lundström.

I Brf Nära spänner lägenhetsstorlekarna från smart planerade ettor till spatiösa lägenheter om 7 rum och kök. 30 av bostadsrätterna är traditionella lägenheter i ett plan. Resterande bostadsrätter är stadsradhus, så kallade townhouse, i två eller tre plan. Samtliga 47 bostäder har antingen balkong, egen uteplats eller egen takterrass.

– Inflyttning Brf Nära är planerad till hösten 2022, säger Camilla Lundström

I fem av townhousen finns även möjlighet till generationsboende med en avskiljbar lägenhetsdel som är utrustad med pentry, badrum och egen ingång. I föreningen finns ett gemensamt hängande växthus/orangeri där boende kan odla tillsammans med sina grannar.

Läs mer om Brf Nära Hyllie.

För mer information:
Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst, 040-10 94 57

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll