Gå direkt till innehåll
Kv Kornknarren, Fredriksberg, Västerås.
Kv Kornknarren, Fredriksberg, Västerås.

Pressmeddelande -

I helgen har Riksbyggen visning och öppet hus i Västerås

Den 25 september mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till projekt över hela landet. I Västerås är det öppet hus på Riksbyggens kontor (Varmvalsvägen 13) för kommande bostäder i Brf Kopparvalvet i Kopparlunden och Brf Tornsvalan, Fredriksberg. På Stenkumlagatan 12, Fredriksberg, visar Riksbyggen inflyttningsklara hyresrätter i Kv. Kornknarren om 1-2 rum och kök.

– Samtidigt som många drar i handbromsen fortsätter Riksbyggen att hålla en hög produktionstakt av nya bostäder. Riksbyggen är ett kooperativt företag med stark kassa och det ger oss möjligheten att arbeta långsiktigt för att lösa utmaningarna på bostadsmarknaden, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Möjligheten att göra en trygg bostadsaffär är viktigt för kunderna.

– I grunden finns en stark efterfrågan på nya bostäder. Riksbyggen har sedan lång tid Trygghetslöftet. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer, berättar Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Läs mer om Trygghetslöftet

Mer om projekten och plats för visning:

Brf Kopparvalvet, Kopparlunden

Brf Tornsvalan, Fredriksberg

Hyreslägenheter i Kv. Kornknarren, Fredriksberg

Riksbyggen bygger miljöcertifierade hus med solceller
Redan 2012 började Riksbyggen använda sig av miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad i sin nyproduktion av flerbostadshus. En certifiering enligt Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Riksbyggen har sedan några år även solceller som standard i flerbostadshus.

– Genom att systematiskt använda oss av kraven för Miljöbyggnad i vår bostadsproduktion bidrar Riksbyggen till mer hållbara boendemiljöer hus för hus, säger Karolina Brick, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Hållbarhet är stort. Och litet.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad, 08-553 635 98
Tobias.Dysenius@riksbyggen.se

Ämnen


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38