Gå direkt till innehåll
Första spadtaget för nya bostäder Hestra Parkstad

Nyhet -

Första spadtaget för nya bostäder Hestra Parkstad

Tisdagen den 5 maj kl 13.15, tar kommunalrådet Ulf Olsson och de boende det första spadtaget på Hestra Parkstad i Borås, Sjögläntan2.

-Vi är stolta över att få vara med och utveckla Hestra som är ett av Borås grönaste områden. Intresset har varit mycket stort och vi är glada över att nu sätta spaden i marken, säger Tommy Prissberg, marknadsområdeschef Riksbyggen Väst.

Området är unikt i sin utformning med enplans par- och radhus i bostadsrättsform. omfattande två, tre och fyra rum och kök. Här kommer det att finnas allt man behöver i vardagen med förskola, bussar, fritidsgård och matbutik. Planlösningen är väl genomtänkt med uteplatser i två väderstreck på rymliga naturtomter 70 meter från Byttorpsjön. Inflyttning sker hösten 2016.

Mer information lämnas gärna av Margareta Josefsson, Bostad Väst tel 0727078420

Ämnen


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66