Gå direkt till innehåll
Säljstart för Riksbyggens Brf Oceankajen – 46 lägenheter med havet som granne

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens Brf Oceankajen – 46 lägenheter med havet som granne

Nu startar Riksbyggen försäljningen av Brf Oceankajen i Helsingborg. Brf Oceankajen ligger mitt i centrala Helsingborg och kommer att bestå av allt från smarta ettor till stora etagelägenheter med fem rum. Planerad inflyttning under våren 2020.

Brf Oceankajen kommer att ligga med fantastiskt läge på Oceanhamnen, Helsingborgs mest havsnära stadsdel.

– Det finns en stor efterfrågan på fler bostäder i Helsingborg och intresset är stort inför säljstarten av Brf Oceankajen, det märks inte minst genom det stora antal intresseanmälningar som kommit in, säger Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad.

De 46 bostadsrätter byggs i ett hus som reser sig mellan tre och sex våningar. Några av lägenheterna på de översta våningarna har vackra takterrasser och det finns även en gemensam takterrass som kan nyttjas av alla i föreningen. Området där Brf Oceankajen byggs är en del av H+ som är Helsingborgs stads största förnyelseprojekt och länkas ihop med de centrala och södra delarna av staden.

– Riksbyggen är en långsiktig samhällsutvecklare och vi vill vara med och bidra till Helsingborgs fortsatta tillväxt. När vi bygger bostäder har vi ett stort fokus på hållbarhetsfrågorna och det kommer att genomsyra genomförandet av Brf Oceankajen, säger Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggens affärsområde Bostad Syd.

Inför varje nyproduktionsprojekt använder vi Riksbyggens unika hållbarhetsverktyg. Det innebär att varje projekt målstyrs och kvalitetssäkras på ett transparent sätt när det gäller energi, innemiljö, material, mobilitet, etablering, social hållbarhet och ekosystemtjänster.

För mer information:
Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggens affärsområde Bostad Syd, 0730-89 53 50
ulrika.nystrom@riksbyggen.se
Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad, 0703-13 00 56
kristin.vanderreep@riksbyggen.se

Ämnen

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38