Följ Riksbyggen

Säljstart för kvadratsmarta ettor och tvåor i Riksbyggens Brf Klockhuset i Bromma

Pressmeddelande   •   Nov 02, 2018 07:45 CET

Brf Klockhuset är finalen i Riksbyggens omvandling av Beckombergas historiska byggnader till bostäder. Nu startar försäljningen av 85 inflyttningsklara ettor och tvåor som säljs till fast pris från 1 350 000 kronor. Tisdagen den 6 november öppnas dörrarna till Brf Klockhuset och det blir en säljstart utöver det vanliga där det är öppet i samtliga lägenheter.

Det K-märkta Klockhuset i Beckomberga har Riksbyggen förvandlat till 85 attraktiva bostäder. Lägenheterna är små och kvadratsmarta men ger alla boende många gemensamma ytor på köpet.

– Alla som köper en lägenhet i Brf Klockhuset får 400 kvadratmeter gemensamma ytor på köpet. Här finns en egen klubb i källaren med soffor och flipperspel, ett supermysigt vardagsrum där man kan laga mat tillsammans, hobbyrum och bastu, berättar Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm.

Utanför finns den lummiga Klockhusparken på 13 000 kvadratmeter, perfekt för picknick och utomhusaktiviteter. Lägenheterna är inflyttningsklara och inflyttningen startar i december 2018.

– Intresset för lägenheterna är jättestort och det står över 800 personer i intressekön. Det är en unik chans att köpa en lägenhet i ett K-märkt hus till ett mycket förmånligt pris, säger Jennifer Ellingsson.

Det blir en säljstart utöver det vanliga där det kommer att finnas möjlighet att titta på alla lägenheter vid ett och samma tillfälle - allt är öppet! Riksbyggen har byggt sammanlagt 450 lägenheter i Beckomberga, i olika etapper,

Media är varmt välkomna att delta under säljstarten!

Dag och tid: 6 november 2018, kl 18.00–19.00
Adress: Follingbogatan 20, Bromma

För mer information:
Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm, 08-553 635 15

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.