Följ Riksbyggen

Riksbyggen flyttar till nya lokaler i Sundsvall

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2018 06:00 CET

Den 1 mars flyttar Riksbyggen in i nya lokaler på Heffnersvägen 34, på Norra Kajen i Sundsvall. Fastighetsägaren Diös uppgraderar just nu lokalerna till en modern kontorsmiljö.

– Vi flyttar till en fin lokal i ett spännande och expansivt område. Lokalerna lever upp till våra krav på tillgänglighet för våra besökare och medarbetare och med bra parkeringsmöjligheter. Det nya kontoret ger oss också möjlighet att samla huvuddelen av våra medarbetare på samma plats, dessa har tidigare suttit utspridda på flera ställen, säger Patrik Sjödin, marknadsområdeschef på Riksbyggen fastighetsförvaltning.

Fastighetsägaren Diös uppgraderar just nu lokalerna till modern kontorsmiljö. Läget vid Norra Brofästet är unikt med goda kommunikationer runt husknuten. Sundsvalls kommun satsar också stort på denna stadsdel med bostäder och förädling av strandpromenaden.

– Det känns jättekul att Riksbyggen flyttar in en modern kontorsmiljö i en av våra fastigheter i utvecklingskvarteret Norra Kajen. Det ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling. Läget i Norra Kajen är speciellt med bland annat närheten till centrum och bra förbindelser med bussar. Nu ser vi fram emot att hälsa Riksbyggen välkommen i början av mars, säger Sofie Stark, affärschef, Diös Sundsvall.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med verksamhet på cirka 400 orter runt om i landet. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen cirka 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt offentliga och kommersiella lokaler. I Sundsvall är, förutom bostadsrättsföreningar, Mitthem och kommersiella fastighetsägare exempel på Riksbyggens uppdragsgivare. Riksbyggen har cirka 50 anställda i Sundsvall med en bred kompetens inom hela förvaltningsområdet.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Patrik Sjödin, marknadsområdeschef, Riksbyggen fastighetsförvaltning.
Telefon: 060-16 91 42
patrik.sjodin@riksbyggen.se

Sofie Stark, affärschef, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 50
sofie.stark@dios.se

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.