Följ Riksbyggen

Pressinbjudan: Seminarium om 20 års kostnadsutveckling

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2015 09:00 CET

Nils Holgerssongruppen har i 20 år kartlagt kostnadsutvecklingen av taxor och avgifter för värme, vatten och avlopp och sophämtning i landets kommuner. På ett riksdagsseminarium den 25 november presenterar vi en ny rapport som visar på stora prisskillnader mellan landets kommuner. Vi samtalar även om varför det ser ut som det gör och vad vi tillsammans kan göra åt det. Journalister är välkomna att delta.

Tid och plats:

25 november klockan 12.15 - 13.15.
Skandiasalen, Mynttorget 1, Stockholm.

Anmälan:

Senast den 18 november till: evahanna.wittrin@sabo.se

Program:

Enklare lunch finns framdukad från kl 12.00

12.15 Lars Eriksson, riksdagsledamot (S) hälsar välkommen

12.20 Mari-Louise Persson från Nils Holgerssongruppen presenterar ny rapport om taxor och avgifter i landets samtliga kommuner, skillnader och trender över tid.

12.40 Samtal med Åsa Karlsson, kommunstyrelsens ordförande i Munkedal; Katarina Jonsson, kommunstyrelsens ordförande i Skövde; samt Mari-Louise Persson och Hans Dahlin från Nils Holgerssongruppen under ledning av moderator Willy Silberstein.

13.05–13.15 Avslutande reflektioner och frågor. Det finns även möjlighet att efter seminariet ställa enskilda frågor till företrädare för Nils Holgerssongruppen.

13.15 Caroline Szyber, riksdagsledamot (KD) avslutar

Nils Holgerssongruppen består av Fastighetsägarna, HSB, Hyresgästföreningen, Riksbyggen och SABO. Läs mer på www.nilsholgersson.nu

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.