Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Första spadtaget för Brf Landgången i Halmstad

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Första spadtaget för Brf Landgången i Halmstad

Fler bostäder till Halmstad! Den 14 juni tar vi det första spadtaget för Riksbyggens Brf Landgången med 55 lägenheter. På plats under byggstarten är blivande boende i föreningen, Jonas Bergman, kommunstyrelsens ordförande i Halmstad (M) samt representanter för Riksbyggen och entreprenören MTA.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder i Halmstad och försäljningen i Brf Landgången har gått mycket bra. Över hälften av alla lägenheter är redan sålda och ytterligare ett par är reserverade. Det känns jätteroligt att vi nu kan starta bygget av Brf Landgången som, precis all Riksbyggens nyproduktion av bostäder, har stort fokus på hållbarhetsfrågorna och föreningen kommer att ha både solpaneler och bilpool, säger Åsa Bäckman, säljare på Riksbyggen.

I Brf Landgången blir det totalt 55 lägenheter mellan ett till fyra rum och kök med smarta och flexibla planlösningar, som gör att lägenheterna upplevs större än de är. Det finns en fullskalig visningslägenhet på Riksbyggens kontor i Halmstad där alla som är intresserade kan se och uppleva hur de nya bostäderna kommer att bli. Visningslägenheten är en tvåa på 64,5 kvadrat.

Brf Landgången består av två femvåningshus i vinkel som förbinds med en "landgång" högst upp. Det kommer att finnas tillgång till både en fest-/samlingslokal och övernattningslägenhet för gäster.

Nissastrand är Halmstads nya centrala stadsdel som vuxit fram utmed Nissans östra kajkant sedan millenniumskiftet. Kvarteren är moderna och stillsamma utan genomfartstrafik men har direkt koppling till stadskärnan via två gång/cykelbroar. Åt andra hållet ligger nya Resecentrum på bara tio minuters promenadavstånd, där tåg, regionbussar och stadsbussar erbjuder stor geografisk frihet.

Inflyttningen i Brf Landgången är beräknad till vintern 2019.

Media är varmt välkomna att delta under första spadtaget!

Var: Byggplatsen för Brf Landgången (Egon Östlundsgata/Stellan Mörners gata)

När: Den14 juni klockan 15.00.

För mer information:
Åsa Bäckman, säljare Riksbyggen, 035-19 25 15

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38