Följ Riksbyggen

Premiär för Riksbyggens nya hemsida

Pressmeddelande   •   Dec 01, 2015 13:30 CET

Idag på förmiddagen var det premiär för Riksbyggens nya riksbyggen.se som genomgått en total förnyelse för att svara upp till dagens krav på kundvänlighet och mobilitet.

– Riksbyggens nya webbplats är anpassad för alla typer av tekniska plattformar, oavsett om det är en dator, läsplatta eller smartphone, säger Britta von Schoultz, kommunikationschef på Riksbyggen.

Projektet med att utveckla den nya hemsidan har pågått under 2015 och kundvänlighet har varit ett ledord genom hela processen.

– Målsättning har varit att göra det så enkelt som möjligt för användaren, oavsett om det handlar om att lämna en intresseanmälan på en ny bostadsrätt eller komma i kontakt med rätt person inom vår fastighetsförvaltning.

Webbplatsen för Riksbyggens koncept för seniorboende, Bonum, har också gjorts om från grunden enligt samma principer som för riksbyggen.se.

För mer information:

Britta von Schoultz, kommunikationschef Riksbyggen, 08-698 42 48

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.