Gå direkt till innehåll
Ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västmanland

Pressmeddelande -

Ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västmanland

Den 16 augusti tillträder Andreas Norling som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västmanland. Marknadsområdet har kontor både i Västerås och Köping och har verksamhet över större delen av Västmanland.

Bland uppdragsgivarna finns ett stort antal bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare. Marknadsområdet har cirka 50 fast anställda och ett antal säsongsanställda.

– Jag ser mycket fram emot att träda in i min nya tjänst som marknadsområdeschef för Förvaltning Västmanland, som är en av de större fastighetsförvaltarna inom länet. Riksbyggen är ett fantastiskt företag som tar ett stort samhällsansvar och har utvecklat och förvaltat bostäder i över 70 år, säger Andreas Norling.

Andreas Norling är uppväxt i Västerås och utbildade sig till byggnadsingenjör vid Mälardalens Högskola med inriktning mot fastighetsförvaltning. Han kommer närmast från en tjänst som projektutvecklare/projektledare för nyproduktions- och ombyggnadsprojekt inom affärsområde Bostad på Riksbyggen. Andreas Norling har gedigen chefserfarenhet och arbetat många år inom fastighetsförvaltning. Han har även ett förflutet som polis och har varit verksam som det i Västmanland under åtta år.

– Ombyggnadsprojekt kommer att vara en viktig del av vår vardag även framöver. Ofta handlar ombyggnadsprojekten att på ett eller annat sätt hjälpa bostadsrättsföreningarna och andra kunder att genomföra hållbarhetsåtgärder. Vi har bred erfarenhet av förvaltning av fastigheter och ser till att ha rätt kompetenser för att matcha våra kunders behov, säger Andreas Norling.

Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på över 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 079 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter och cirka 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler.

För mer information:
Andreas Norling, marknadsområdeschef Riksbyggen fastighetsförvaltning, Västmanland, 021-10 32 73 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38