Följ Riksbyggen

Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Steget i Tyresö

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2017 08:00 CEST

Försäljningen av bostadsrätterna i Brf Steget i Norra Tyresö centrum går snabbt och beslut om igångsättning av projektet har nu tagits. Entreprenadavtal har skrivits med JM Entreprenad och det första spadtaget är planerat att ske i slutet av maj.

– Försäljningen har fått en flygande start. Sedan säljstarten i slutet av januari är över 75 procent av alla lägenheter redan sålda. Utöver det är ett antal lägenheter reserverade och faktum är att bara två lägenheter är lediga i dagsläget, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Brf Steget, Riksbyggen.

I bästa läge i Norra Tyresö centrum bygger Riksbyggen 72 bostadsrätter med flexibla planlösningar så att köparna själva kan välja hur deras lägenhet kommer att se ut. På taket blir det två gemensamma terrasser och ett ”fjärilshotell”. Riksbyggen har fått igångsättningstillstånd för Brf Steget som är den första flera planerade etapper i Norra Tyresö Centrum.

– Den stora efterfrågan för lägenheterna i Brf Steget bådar gott inför de kommande etapperna. Där kommer vi att bygga lägenheter för både små och stora familjer, liksom vårt seniorkoncept Bonum säger Veronica Persson.

Riksbyggen har nu skrivit entreprenadavtal med JM Entreprenad. Till bostäderna kommer det även att finnas parkeringar i ett gemensamt garage som Riksbyggen delar tillsammans med två andra byggherrar, Småa och BoTrygg.

Närhet till centrum och goda kommunikationer
Brf Steget ligger strax intill Tyresö centrum med goda kommunikationer, butiker, caféer, restauranger, bio, simhall, golfbana och ishall. För att skapa ett levande och tryggt gatuliv planerar vi inglasade lokaler på bottenplan med plats för en gemensam cykelverkstad och kommersiella verksamheter. Med så nära avstånd är det enkelt att skippa bilen och istället välja cykeln. Vi erbjuder en gemensam cykelpool med lådcyklar och en cykelverkstad där du kan pumpa däcken. Behöver du tillgång till bil någon gång ibland rekommenderar vi husets gemensamma bilpool.

Läs mer om Brf Steget

För mer information:

Daniela Häggqvist, biträdande projektledare Brf Steget, Riksbyggen, tel: 073-082 65 85.
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.