Följ Riksbyggen

Inflyttning i Riksbyggens sista projekt i Sannegårdshamnen

Pressmeddelande   •   Feb 03, 2017 10:30 CET

Just nu pågår inflyttningen i det tionde och sista bostadsprojektet som Riksbyggen uppfört i Sannegårdshamnen i Göteborg. Röda mattan rullas nu ut för de boende i Brf Kajutan.

– Det känns historiskt att kunna välkomna de boende till Brf Kajutan, Riksbyggens sista etapp i Sannegårdshamnen. Riksbyggens arbete i Sannegårdshamnen är ett bra exempel på hur vi med ett långsiktigt perspektiv arbetar som samhällsutvecklare, säger Martin Lundblad, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen och som i dessa dagar är på plats vid Brf Kajutan och hjälper de nyinflyttade till rätta.

Inflyttningen i Brf Kajutan pågår i slutet av denna vecka och den 6-7 februari. Brf Kajutan består av 22 bostadsrätter i storlek 2-3 rum och kök. Avståndet till hamnbassängen är tio meter.

Det första spadtaget för bostadsprojekten i Sannegårdshamnen togs tisdagen den 20 februari år 2001 av bland andra Göran Johansson, som då var kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.

Följande projekt har Riksbyggen uppfört i Sannegårdshamnen:

Brf Sannegårdshamnen
Miraplatsen – friköpta radhus
Brf Miraallén
Brf Barken Beatrice
Brf Briggen
Brf Ångaren Artemis
Brf Ångaren India
Brf Bogsprötet
Brf Akterspegeln
Brf Kajutan

För mer information:
Martin Lundblad, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 072-205 22 65

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.