Följ Riksbyggen

Charlotta Szczepanowski nominerad till "Influencer of the year"

Pressmeddelande   •   Jan 23, 2017 07:55 CET

Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef Riksbyggen.

Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szczepanowski har nominerats som en av kandidaterna till utmärkelsen "Influencer of the year". Charlotta Szczepanowski har tidigare fått utnämningen som ”Svergies bästa hållbarhetschef”.

– Nomineringen är inte bara rolig för mig personligen utan även ett kvitto på att det hållbarhetsarbete som vi under lång tid bedrivit målmedvetet inom Riksbyggen bidrar till att påverka samhället i stort att bli mer hållbart, säger Charlotta Szczepanowski.

Charlotta Szczepanowski är en av Riksbyggens mest frekventa föreläsare och hon kan även höras i podden Hållbart. ”Planeten ska med!” är utgångspunkten för Riksbyggens podcast Hållbart. I Hållbart träffar Charlotta Szczepanowski intressanta människor på Riksbyggen som brinner för att driva utvecklingen mot det hållbara samhället.

Lyssna på podden Hållbart här.

Varje år ger management events ut ett pris för "Influencer of the year" vid StrategiTorget Bygg & Fastighet. Det är ett pris där de nominerade på något sätt har influerat branschen. Det kan vara allt från ett starkt ledarskap, till ett stort förändringsarbete, jämställdhet eller hållbarhet. På plats på forumet presenteras sedan de nominerade och deltagarna, som består av beslutsfattare inom branschen, får rösta fram årets vinnare. Att bli nominerad är ett kvitto på att du gjort någonting bra för branschen och vinnaren brukar alltid bli ombedd att komma och hålla en presentation under kommande års forum.

Vem som blir "Influencer of the year" utses den 1 februari. Prisutdelning kommer att ske på evenemanget StrategiTorget Bygg&Fastighet på Yasuragi Hasseludden.

För mer information:
Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef Riksbyggen, tel 08-698 41 42.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.