Gå direkt till innehåll
Bygglov klart för Riksbyggens 15-våningshus i Bandhagen

Pressmeddelande -

Bygglov klart för Riksbyggens 15-våningshus i Bandhagen

Riksbyggen planerar att uppföra 70 nya bostäder i Brf Branddammen i Bandhagen, Stockholm. Bygglov är nu klart för det 15-våningshus som kommer att rymma 70 yteffektiva lägenheter med flexibla planlösningar.

– Det finns ett behov av fler bostäder i Bandhagen och med Brf Branddammen kan Riksbyggen erbjuda lägenheter som kunden själv i stor utsträckning kan påverka utformningen av. Här kan en trea omvandlas till en tvåa eller en fyra till en trea eller tvärt om, säger Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Stockholm.

Läget för Brf Branddammen är också mycket bra med närhet till Högdalens centrum och tunnelbanestationen men även till skogar och badplatser. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Högst upp i huset har lägenheterna en balkong med imponerande utsikt över Stockholm. Det går att blicka bort mot Globen, Hammarbybacken och stadens alla kyrktorn.

I huset finns allt från yteffektiva smålägenheter med kvadratsmarta lösningar och bra förvaring till rymliga bostäder med dubbla balkonger, generösa sovrum och möjlighet till extra WC. Många av planlösningarna är flexibla. Det går att ta bort en vägg när ett av barnen flyttar hemifrån eller sätt dit en vägg för att skapa ett hemmakontor.

Som i all Riksbyggens nyproduktion är det stort fokus på hållbarhetsfrågorna vid genomförandet av Brf Branddammen. Mer om Riksbyggens hållbarhetsarbete:

Riksbyggen utsett till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen

Riksbyggen inför unikt hållbarhetsverktyg i all nyproduktion av bostäder

För mer information:
Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig Riksbyggen Bostad Stockholm, 08-553 635 15
Jennifer.Ellingsson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38