Följ Riksbyggen

Riksbyggen tar över förvaltningen av Stora Sköndals fastigheter

Nyhet   •   Feb 11, 2014 15:01 CET

Den 1 februari tecknades ett nytt avtal mellan Riksbyggen och Stora Sköndal avseende förvaltning och drift av fastigheten med tillhörande mark. Genom att överlåta fastighetsförvaltningen till Riksbyggen kan Stora Sköndal nu helt koncentrera sig på sin kärnverksamhet vård, rehabilitering och utbildning.  

Stora Sköndal bedriver vård, omsorg, rehabilitering och utbildning – med hög kompetens och utan vinstsyfte. Stiftelsen arbetar utifrån kristet humanistiska värderingar och vill skapa möjligheter för människor i utsatta situationer. Riksbyggen är ett kooperativt företag som kombinerar demokrati med affärsutveckling och socialt ansvarstagande. 

­- Det här är ett viktigt steg för Riksbyggen i vår strävan att vara civilsamhällets fastighetsförvaltare.
Våra ägare ställer högra krav på långsiktighet, god etik och samhällsengagemang.  säger Riksbyggens VD Leif Linde. 

- Vi ser fram emot samarbetet med Riksbyggen då vi vill ge våra hyresgäster bra kvalitet och tillgänglighet av service. Det får vi genom att vi använder oss av en utförare som har såväl lång erfarenhet av att arbeta med fastighetsfrågor, men också är värderingsdrivet. Det är en framgångsfaktor, säger Åsa Hallgren, VD Stora Sköndal. 

Mer information lämnas gärna av

Åsa Hallgren, VD, Stora Sköndal, tel 08-400 29 162 www.storaskondal.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.