Gå direkt till innehåll
Veckans regeringssammanträde – 5 Minuter med Johanna Ode om bostadspolitik

Pressmeddelande -

Veckans regeringssammanträde – 5 Minuter med Johanna Ode om bostadspolitik

Varje torsdag sammanträder regeringen där en mängd olika beslut tas. Vilken betydelse har regeringssammanträdet för bostadspolitiken? Johanna Ode reder ut begreppen. Titta på 5 minuter med Johanna Ode som streamades live på Riksbyggens Facebooksida torsdagen den 11 mars.

Johanna Ode är Riksbyggens bostadspolitiska expert. Johanna sänder live veckovis på Riksbyggens Facebookkanal och pratar om de senaste händelserna inom bostadspolitiken och Riksbyggens arbete på området. Programmet ger en snabb inblick i aktuella frågor. Välkommen att titta!

Alla avsnitt av "5 minuter med Johanna Ode" kan ses i efterhand.

Riksbyggen fortsätter med Öppet fönster, med inbjudna gäster och fördjupade samtal om bostadspolitik. Se mer information på Riksbyggen opinion.

För mer information:
Johanna Ode, bostadspolitisk expert och verksamhetsutvecklare, 072-465 66 92
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll