Gå direkt till innehåll
"Utredningen för att underlätta för förstagångsköpare är igång" - 5 minuter med Johanna Ode

Pressmeddelande -

"Utredningen för att underlätta för förstagångsköpare är igång" - 5 minuter med Johanna Ode

Den statliga utredningen för att underlätta för förstagångsköpare på bostadsmarknaden har startat. Riksbyggen var på plats och träffade utredningen med utredare Eva Nordström i spetsen. Det andra avsnittet  av "5 minuter med Johanna Ode" spelades in några minuter efter mötet med utredningen och streamades live på Facebook, men kan även ses i efterhand.

– Målsättningen för vår nya kanal "5 minuter med Johanna Ode" är att ge en inblick i aktuella händelser inom bostadspolitiken och Riksbyggens arbete på området, säger Johanna Ode, bostadspolitisk expert på Riksbyggen.

Riksbyggen fortsätter med magasinet Öppet fönster, med inbjudna gäster och fördjupade samtal om bostadspolitik. Se mer information på Riksbyggen opinion.

För mer information:
Johanna Ode, bostadspolitisk expert och verksamhetsutvecklare, 072-465 66 92
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll