Gå direkt till innehåll
Ulrika Nyström, affärsområdeschef för Riksbyggen Bostad. Fotograf: Charlotte Strömwall
Ulrika Nyström, affärsområdeschef för Riksbyggen Bostad. Fotograf: Charlotte Strömwall

Pressmeddelande -

Ulrika Nyström - ny affärsområdeschef för Riksbyggen Bostad

Med start den 1 mars tillträder Ulrika Nyström rollen som affärsområdeschef för Riksbyggen Bostad. Ulrika har varit verksam inom Riksbyggen sedan 2015 och kommer närmast från tjänsten som regionchef för Riksbyggen Bostad i Region Sydväst.

Ulrika startade sin karriär hos Riksbyggen redan 2015 som regionchef för Riksbyggen Bostad Region Syd för att senare axla rollen som regionchef för Riksbyggen Bostad i Region Sydväst. Hon har en gedigen erfarenhet inom bostadsbranschen bland annat från Skanska där hon, utöver att ha arbetat i Sverige, även haft tjänster utomlands.

- Jag är oerhört glad över att välkomna vår nya affärsområdeschef inom bostad. Med en kombination av kreativt nytt tänkande och lång branscherfarenhet är jag övertygad om att hon är redo att leda Riksbyggen framåt genom de stora utmaningar som bostadsbranschen står inför, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Ulrika, som varit tillförordnad affärsområdeschef sedan januari, träder nu in som ordinarie affärsområdeschef för Riksbyggen Bostad från den 1:a mars 2024

- För mig är en värderingsstyrd verksamhet viktig och jag vill fortsätta fokusera på trygghet i kombination med ett stort mått av nytänkande som är avgörande för fortsatt utveckling av hälsosamma och trygga samhällen. Jag ser fram emot att få leda bostadsutveckling på en av de främsta bostadsutvecklarna i Sverige, säger Ulrika Nyström, affärsområdeschef för Riksbyggen Bostad.

Riksbyggens bostadsproduktion omfattar hyres– och bostadsrätter, äganderätter samt kooperativa hyresrätter.


Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31