Gå direkt till innehåll
Tomtvisning och säljstart för Riksbyggens Brf Glanstigen i Norrköping

Pressmeddelande -

Tomtvisning och säljstart för Riksbyggens Brf Glanstigen i Norrköping

Lördagen den 27 april har Riksbyggen en öppen visning av tomterna till de 28 radhus som kommer att ingå i Brf Glanstigen i Svärtinge, Norrköping. Säljstarten sker första veckan i maj och redan nu finns över 100 hushåll i intressekön. Radhusen kommer att få 5-6 rum och kök och utsikt över sjön Glan.

– Svärtinge har ett perfekt läge, naturnära i Kolmårdsskogen vid sjön Glan och bara 15 minuter från Norrköping och Finspång. Här kommer Riksbyggen att bygga rymliga radhus med flexibel planlösning, säger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Norrköping.


Radhusen är välplanerade så att varje kvadratmeter ska komma till användning. Samtidigt är flexibiliteten stor, beroende på familjens storlek kan antalet sovrum variera från tre till fem.

Alla radhus har egen trädgård vilket innebär fina odlingsmöjligheter. I området kommer så många träd som möjligt att bevaras och några av dem kommer till och med att få fågelholkar. Riksbyggen kommer även att plantera buskar och annan växtlighet för att behålla känslan av gröna stråk mellan områdena och bidra till den biologiska mångfalden.

– De flesta radhusen, som är placerade på en höjd med sluttning ner mot sjön, har en fantastisk utsikt. Lördagen den 27:e april vill vi göra något extra för alla intressenter och i samband med tomtvisningen bjuder vi på bullar, kaffe och festis, berättar Per Vide.

Media är varmt välkomna att delta under tomtvisningen!

Var: Stensötavägen, Svärtinge
När: 27 april klockan 11.00-12.00

För mer information:
Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Norrköping, 013-24 93 32

Maria Drott, säljare, 013-24 93 15, maria.drott@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38