Gå direkt till innehåll
Succéinvigning för Brf Opalens nya gym

Pressmeddelande -

Succéinvigning för Brf Opalens nya gym

Brf Opalen med 647 lägenheter är en av Norrköpings största bostadsrättsföreningar och mångårig kund till Riksbyggen. När Brf Opalen invigde sitt nya gym blev det succé direkt. Cirka 300 medlemmar deltog vid invigningen och många anslöt sig till att börja träna i det nya gymmet.

– Vi hade en före detta gymnastiksal som stod tom och vi ville göra något som skapade ett mervärde för våra medlemmar. Intresset för träning är stort och vi kände att ett gym låg i tiden. Därför beslutade styrelsen att förvandla den gamla gymnastiksalen till ett gym, berättar Håkan Johansson, ordförande i Brf Opalen.

Gymmet invigdes den 15 juni. Hela lokalen är på 205 kvadratmeter och själva gymmet består av cirka 85 kvadratmeter. Sammanlagt har föreningen lagt ner cirka fyra miljoner på gymmet.

– Det är ett riktigt fint gym med maskiner och utrustning av hög kvalitet. För de medlemmar som vill använda gymmet tar vi ut en avgift på 150 kronor/månad. Det är ett väldigt bra pris jämfört med andra gym och vi vill verkligen uppmuntra medlemmarna till ett friskare liv.

Det finns också en social aspekt bakom gymmet.

– Förhoppningen är också att gymmet ska fungera som en samlingspunkt för våra medlemmar, säger Håkan.

Riksbyggen kommer att sköta städningen av gymmet.

– Jag tycker att gymmet är ett fantastiskt bra initiativ som ökar bostadsrättsföreningens attraktivitet och uppmuntrar till ett friskare liv. Det är inte bara bra för föreningen och de enskilda medlemmarna utan faktiskt en samhällsekonomisk insats som är värd att uppmärksamma, säger Nina Rydingsvärd, säljansvarig på Riksbyggens Fastighetsförvaltning i Norrköping.

För mer information:
Nina Rydingsvärd, säljansvarig på Riksbyggens Fastighetsförvaltning i Norrköping, 011-21 95 04

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31