Gå direkt till innehåll
Succé och slutsålt för Riksbyggens Korseberg Park i Vänersborg

Pressmeddelande -

Succé och slutsålt för Riksbyggens Korseberg Park i Vänersborg

Den sista av de 52 bostadsrätterna i Korseberg Park i Vänersborg har precis sålts, ett år innan det är dags för första inflyttning. Husen blir i två våningar med fyra lägenheter per hus i ett fantastiskt läge med närhet till vattnet.

– Det finns bara ett ord att sammanfatta hela resan med Korseberg Park: succé! Det har varit ett sort intresse hela vägen och nu sålde vi den sista lägenheten för bara ett litet tag sedan, berättar Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig för Bohus-Vänern på Riksbyggen.

I Korseberg finns förskola och en skola finns på gångavstånd. Läget är bra, det är cykelavstånd till centrum och till Överby köpcentrum tar det bara tio minuter.

– Det är en väldigt blandad målgrupp som köpt lägenhet i Korseberg. Det är både unga par i fas för att bilda familj och äldre personer som säljer villa för att få ett mer lättskött boende, säger Karin Ekström.

Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passat för många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn. Inflyttning är planerad att ske hösten/vintern 2018/2019.

– Vi är också mycket glada över vårt samarbete med Fastighetsbyrån som har hjälpt till att sälja lägenheterna tillsammans med oss på Riksbyggen.

Riksbyggen planerar för ytterligare en etapp i Korseberg. När arbetat med etapp två startar är dock inte klart ännu.

– För de som inte hann med i första etappen uppmanar vi att hålla utkik på riksbyggen.se. Ett bra tips är också att gå med i Riksbyggen Förtur redan nu så ökar chansen att få den lägenhet man helst vill ha, avslutar säger Karin Ekström.

För mer information:

Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig för Bohus-Vänern på Riksbyggen, 0522-65 44 55
karin.ekstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31