Gå direkt till innehåll
Stort intresse för Riksbyggens nya bostäder från Malmö till Kiruna

Pressmeddelande -

Stort intresse för Riksbyggens nya bostäder från Malmö till Kiruna

Under första kvartalet ökade Riksbyggen försäljningen av bostäder med 30 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggen erbjuder privata och digitala visningar i bostadsprojekt över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Det stora intresset för nya bostäder är inte bara ett storstadsfenomen utan finns även på många mindre orter runt om i landet.

Ett radhus i Ulricehamn, en bostadsrätt i Helsingborg eller ett kedjehus i Karlstad? Inflyttningsklart med omgående tillträde eller inflyttning om två år när bostaden är byggd?

– Riksbyggens målsättning är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Vi visar projekt i olika faser, från planerade projekt till inflyttningsklara lägenheter, vi har ett drömboende för alla, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Se alla Riksbyggens projekt med privata och digitala visningar

I år har Riksbyggen säljstartat många populära projekt. Några exempel är Brf Petunia i Mölndal, Brf Korseberga fjärd i Vänersborg, Brf Fredriks Udde i Kalmar, Brf Slottshamnen i Malmö, par- och kedjehus på Södra Sommarro i Karlstad och Brf Dunungen i Göteborg.

Även i norra Sverige är efterfrågan på bostäder stor.

– Både i Skellefteå, i Kiruna och i Gällivare är det flera projekt som i princip sålt slut under första kvartalet i år. Bara någon enstaka visningslägenhet finns kvar, säger Tobias Dysenius.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll