Gå direkt till innehåll
Stort intresse för Riksbyggens Brf Lobelia i Mölndal innerstad

Pressmeddelande -

Stort intresse för Riksbyggens Brf Lobelia i Mölndal innerstad

Riksbyggen har startat försäljningen av 60 nya bostäder i Brf Lobelia i Mölndal innerstad. Brf Lobelia är den första etappen av sammanlagt 180 bostäder i det västra kvarteret i Mölndal innerstad. Preliminärt startar inflyttningen i Brf Lobelia i januari 2022.

– Intresset för Brf Lobelia är stort, särskilt bland unga vuxna som ser chansen att skaffa sitt första boende till ett rimligt pris. Brf Lobelia och hela det västra kvarteret får också ett mycket bra läge precis intill Mölndal Galleria, säger Bodil Jönsson Ganesh, sälj-och marknadsansvarig Riksbyggen Storgöteborg.

Brf Lobelia finns ettor, tvåor och treor mellan cirka 34 och 83 kvadratmeter. I Brf Lobelia finns både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet som alla boende har möjlighet att hyra. För alla köpare ingår också medlemskap i bilpool under fem år.

– Samtliga lägenhetsstorlekar är luftiga och välplanerade och har antingen balkong eller uteplats. Jag skulle vilja slå ett extra slag för tvåorna, som har ett rejält kök, och där två personer kan bo bekvämt under många år, berättar Bodil.

Riksbyggen tar med sig sina stora kunskaper om ett mer hållbart bostadsbyggande i utvecklingen av västra kvarteret i Mölndal innerstad. Nyligen utsågs Riksbyggens Brf Viva i Göteborg till ”Årets bästa byggnad” av Göteborgs Stad och har tidigare under hösten utsetts till ”Årets Miljöbyggnad”. Riksbyggen har även utsetts till det mest hållbara företaget inom fastighetsbranschen.

För mer information:
Bodil Jönsson, sälj-och marknadsansvarig Riksbyggen Storgöteborg, 031-704 56 04.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31