Gå direkt till innehåll
Slutsålt för Riksbyggens Houngslunden i Ulricehamn

Pressmeddelande -

Slutsålt för Riksbyggens Houngslunden i Ulricehamn

Den sista av de 34 bostadsrätterna i Brf Honungslunden på Herralyckan i Ulricehamn är nu såld, drygt ett år innan det är dags för inflyttning. Föreningen består av rad- och parhus i ett plan med 2–4 rum ock kök.

– Det finns bara ett ord att sammanfatta hela resan med Brf Honungslunden - succé! Det har varit ett stort intresse hela vägen och nu sålde vi de sista bostäderna efter att ha säljstartat alla bostäder så sent som i februari i år, berättar Maria Kjellgren, sälj- & marknadsansvarig för Sydväst på Riksbyggen.

Under byggnationen kommer vi att återanvända en del material från det hus och ladugård som tidigare fanns på platsen för brf Honungslunden. På plats kommer det att finnas gemensamma odlingsytor, ett orangeri och föreningens egen bikupa. Det kommer också att finnas en lekplats för barnen, en gemensam grillplats och en gemensamhetslokal.

– Det är idén om hållbarhet, trygghet, samarbeten och social gemenskap som ligger till grund för vårt nya bostadsområde, säger Maria Kjellgren.

Par- och radhusen är i storlek 59–106 kvm med flexibla planlösningar som gör att bostäderna passar många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till barnfamiljer och villasäljare med utflugna barn.

– Det är en väldigt blandad målgrupp som köpt bostad på Herralyckan. Det är både unga par i fas för att bilda familj och äldre personer som säljer villa för att få ett mer lättskött boende, säger Maria Kjellgren.

Inflyttning är planerad att ske hösten 2022.

För mer information:
Maria Kjellgren, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 036-10 84 59
maria.kjellgren@riksbyggen.se.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll