Gå direkt till innehåll
Säljsuccé för Riksbyggens Brf Oceankajen i Helsingborg

Pressmeddelande -

Säljsuccé för Riksbyggens Brf Oceankajen i Helsingborg

På kort tid har Riksbyggen sålt 23 av de 46 bostadsrätterna i Brf Oceankajen i Helsingborg. Det innebär att det nu är klart för start av projektet och spaden kommer att sättas i marken under försommaren.

– Det är fantastiskt roligt att Brf Oceankajen så snabbt blev populär bland köparna. Många attraheras av det fina läget direkt vid vattnet och att få vara med och flytta in i en helt ny stadsdel, säger Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad Syd.

Ungefär 80 procent av köparna kommer från Helsingborg med omnejd. Men även personer från andra delar landet har köpt i Brf Oceankajen, till exempel från Stockholmsområdet.

– Brf Oceankajen lockar också köpare i många olika åldersgrupper, från 30 år och uppåt, berättar Kristin van der Reep.

Brf Oceankajen kommer att ligga med fantastiskt läge på Oceanhamnen, Helsingborgs mest havsnära stadsdel. Här kommer Riksbyggen att uppföra 46 attraktiva bostadsrätter i ett hus som reser sig mellan tre till sex våningar. Det översta våningsplanet kommer att vara indraget med vackra takterrasser. Huset kommer att rymma allt från smarta, välplanerade ettor till stora, eleganta takvåningar.

Inflyttningen är planerad att ske under våren 2020.

Alla Riksbyggens nyproduktionsprojekt har stort fokus på hållbarhet, här är några exempel:

All Riksbyggens nyproduktion av flerfamiljbostäder certifieras enligt Miljöbyggnad

Riksbyggens unika Hållbarhetsverktyg används i varje projekt

Riksbyggen antar tre utmaningar för ett fossilfritt Sverige

För mer information:

Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad, 0703-13 00 56
kristin.vanderreep@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38