Gå direkt till innehåll
Säljstart i Brf Fjällblicken och inflyttning i Brf Fjällvyn i Kiruna

Pressmeddelande -

Säljstart i Brf Fjällblicken och inflyttning i Brf Fjällvyn i Kiruna

Den 30 oktober är det officiell säljstart för Riksbyggens 47 bostäder i Brf Fjällblicken i Kiruna. Alla intressenter bjuds in till ett säljstartsmöte på Scandic Ferrum där Riksbyggen informerar om projektet. Samtidigt närmar sig den första inflyttningen i Brf Fjällvyn, den 12 november kan Riksbyggen välkomna de första boende till sina nya lägenheter.

– Det är en stor dag för Riksbyggen i Kiruna när det första projektet i vårt långsiktiga bostadsbyggande med 250 nya bostäder i Malmfälten är färdigt för inflyttning. Det är också glädjande att vi nu kan starta försäljningen i Brf Fjällblicken och därmed fortsätta vår framgångsrika nyproduktion av bostäder i Kiruna, säger Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad i norra Sverige.

Brf Fjällblicken är Riksbyggens andra etapp i området Luossavaara i Kiruna. Bostadsrättsföreningen kommer att innehålla 47 lägenheter med preliminär inflyttning våren 2022.

– Brf Fjällblicken erbjuder ett högklassigt boende i Luossavaara med slalombacke, skoterled och elljusspår alldeles utanför dörren. Lägenheterna är välplanerade och har inglasade balkonger med storslagen utsikt över fjällvärlden, säger Anna Marklund, ansvarig säljare för Brf Fjällblicken på Riksbyggen.

Riksbyggen och LKAB har tidigare tecknat ett avtal om att bygga 250 nya lägenheter i Malmfälten under en tioårsperiod. Under 2018 tog Riksbyggen första spadtaget för Brf Fjällvyn i Kiruna som är det första projektet som genomförs inom ramarna för avtalet. Riksbyggen bygger just nu även Brf Midnattssolen i Gällivare, i området Repisvaara. Det blir ett natur- och fjällnära boende i 40 välplanerade lägenheter.

Media är varmt välkomna att delta under säljstartsmötet!

Dag och tid: Onsdag den 30 oktober kl. 18:00.

Plats: Scandic Ferrum, Lars Janssonsgatan 15 i Kiruna.

För mer information:
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, Bostad Norr, 076-83 73 507
Anna Marklund, ansvarig säljare för Brf Fjällblicken på Riksbyggen, 0706-68 34 97
Anna.marklund@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31