Gå direkt till innehåll
Säljstart för Stensjövillan 3 och stor visningsdag i hela Göteborgsområdet

Pressmeddelande -

Säljstart för Stensjövillan 3 och stor visningsdag i hela Göteborgsområdet

Under Stora visningsdagen söndagen den 2 februari har Riksbyggen i Göteborgsområdet bland annat en markvisning vid projektet för Stensjövillan 3 i Stensjön, Mölndal. I flertalet övriga projekt i Göteborgsområdet finns visningslägenheter. Visning i samtliga projekt sker klockan 11.00-14.00 den 2 februari.

– I vackra Stensjön planerar Riksbyggen nyproduktion av villor på cirka 145 kvm. Ett riktigt fint projekt med fantastiska vyer. Under Stora visningsdagen kommer vi att ha markvisning på plats i Stensjön, berättar Bodil Jönsson, sälj-och marknadsansvarig Riksbyggen Storgöteborg.

Läs mer om Stensjövillan 3

Se alla 10 projekt som visas i Göteborgsområdet

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Riksbyggen bygger för förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, citysälskare, hamsterägare, cyklister, hemmapappor, ensamstående, barnfamiljer och hela tjocka släkten.

Under Stora visningsdagen visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 55 projekt på 37 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

För mer information:
Bodil Jönsson, sälj-och marknadsansvarig Riksbyggen Storgöteborg, 031-704 56 04

Ämnen

Taggar

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66