Gå direkt till innehåll
Säljstart för Riksbyggens Brf Grandalia i Mölndals innerstad

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens Brf Grandalia i Mölndals innerstad

Nu startar Riksbyggen försäljningen av 69 lägenheter i Brf Grandalia i Mölndals innerstad. Brf Grandalia är en av tre bostadsrättföreningar som Riksbyggen uppför ovanpå den nya gallerian i Mölndals innerstad.

– Intresset för nya bostäder i Mölndals innerstad är stort. Strax före jul förra året startade vi försäljningen av seniorbostäder i Bonum Brf Rosenrot och försäljningen fick en flygande start. Nu säljstartar vi Brf Grandalia med 69 bostadsrätter som erbjuder ett bekvämt boende med nära till allt, säger Bodil Jönsson, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen i Storgöteborg.

Mölndals centrum är snart ett minne blott. Istället välkomnar vi nya Mölndals innerstad. Här sjuder stadsutvecklingen av liv. Boplatser, handel, arbetsplatser, kollektivtrafik, p-platser och service utvecklas sida vid sida. Resultatet kommer bli en stadskärna som lever dygnet runt.

– Mölndals innerstad är ett spännande projekt där Riksbyggens nya bostäder bokstavligt talat byggs ovanpå en galleria. Samtidigt som bostäderna byggs mitt i en sjudande stadsmiljö skapar vi en grönskande innergård på fjärde våningen, berättar Bodil Jönsson.

Följande tre bostadsrättföreningar, med sammanlagt 145 bostäder, bygger Riksbyggen i Mölndals innerstad:

Brf Grandalia – 69 lägenheter storlekarna 1-4 rum och kök, inflyttning under kvartal 1, 2019. Säljstart 21 mars.

Bonum Brf Rosenrot – 50 seniorbostäder, inflyttning under kvartal 4, 2018. Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder och vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år. Försäljningen pågår.

Brf Tigeröga – 26 lägenheter enligt Riksbyggen StegEtt-koncept. Mindre men effektivt planerade lägenheter. Preliminär säljstart i slutet av 2017.

Försäljningen av bostadsrätterna i Brf Grandalia inleds med en informationsträff på ÅbyTravet den 21 mars.

Media är varmt välkomna att delta under träffen!

Läs mer om Brf Grandalia

Säljstart på ÅbyTravet!

Datum: Tisdagen den 21 mars
Tid: 16.00 - 18.00
Plats: ÅbyTravet. Vi skyltar från entrén

För mer information:
Bodil Jönsson, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen i Storgöteborg, 070-585 58 92.

Ämnen

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38