Gå direkt till innehåll
Säljstart för Riksbyggens Brf Cortado i Hyllie Malmö

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens Brf Cortado i Hyllie Malmö

I snabbväxande Hyllieett av Malmös mest attraktiva områden, startar Riksbyggen försäljningen av 78 välplanerade bostadsrätter. Brf Cortado erbjuder ett modernt boende med allt som behövs precis utanför dörren och hela världen inom räckhåll.

– Redan nu finns ett stort intresse för Brf Cortado. Det är ett mycket bra läge med närheten till Hyllie station som bokstavligt talat är länken ut till världen och antalet företag som etablerar sig här blir bara fler och fler, säger Alexandra Gedda, säljansvarig för Brf Cortado.

Brf Cortado ligger centralt i Hyllie vid Hyllie Allétorg. Torghuset blir sex våningar högt och innehåller lägenheter om 1-4 rum och kök, 33,5-98 kvm. Dessutom finns fyra townhouse som är fyra våningar höga med åtta lägenheter i två plan, om 102-110 kvm.

– Hyllie är också ett bra läge för alla som gillar att cykla. Därför kommer det att både finnas en cykelverkstad och bra cykelförvaring i bostadsrättsföreningen. Har du en cykel du gärna visar upp så erbjuder vissa lägenhetstyper också smart cykelförvaring inne i lägenheten, berättar Alexandra Gedda.

I Brf Cortado är det dessutom enkelt att bo utan egen bil. Förutom cykelverkstad förser Riksbyggen föreningen med cykelpool. En bilpool finns redan etablerad i området och som boende i Brf Cortado ingår medlemskap i bilpoolen i avgiften i 10 år.

Brf Cortado har fått sitt namn efter den aromatiska spanska kaffevarianten. Cafékulturen har också inspirerat till byggnadernas utformning och resulterat i en öppen, inkluderande arkitektur med en varm och ombonad känsla.

Säljstarten invigs officiellt med lite mat och dryck måndagen den 6 mars klockan 17.30 på Riksbyggens kontor i Hyllie, Hyllie Allé 33.

Media är varmt välkomna att delta!

För mer information:
Alexandra Gedda, säljansvarig för Brf Cortado, 070-670 94 64
Carl Knutsson, Projektledare Brf Cortado, 070-323 57 80

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31