Gå direkt till innehåll
Säljstart för Brf Landgången – ett boende med massor av smarta lösningar

Pressmeddelande -

Säljstart för Brf Landgången – ett boende med massor av smarta lösningar

Riksbyggens Brf Landgången i Halmstad är ett projekt där liten yta kan göras till ett smart boende. Till exempel kan en trea och en etta länkas ihop till en fyra med dubbla ingångar och med en invändig passage.

Brf Salmo Salar på Nissastrand i Halmstad blev en succé och i april är det dags för inflyttning. Nu startar Riksbyggen försäljningen av uppföljaren, Brf Landgången. I Brf Landgången blir det totalt 55 lägenheter mellan ett till fyra rum och kök med smarta och flexibla planlösningar, som gör att lägenheterna upplevs större än de är.

– Vi har redan fått in ett stort antal intresseanmälningar för Brf Landgången. Precis som vid försäljningen av Salmo Salar kommer vi att bygga upp en fullskalig visningslägenhet på Riksbyggens kontor i Halmstad, berättar Åsa Bäckman, säljare på Riksbyggen.

Det kommer att bli en tvåa på 64,5 kvadrat som byggs i naturlig storlek. Brf Landgången består av två femvåningshus i vinkel som förbinds med en "landgång" högst upp. I källaren finns förrådsutrymmen samt plats för både bilar och cyklar. Det kommer även finnas tillgång till både en fest-/samlingslokal och övernattningslägenhet för gäster.

– För oss på Riksbyggen är långsiktighet viktigt. Därför stannar vi kvar och tar hand om förvaltningen när husen är klara och vi har stort fokus på hållbarhetsfrågorna. Till exempel certifieras alla våra projekt av flerfamiljshus enligt kraven för Miljöbyggnad Silver, säger Åsa Bäckman.

Nissastrand är Halmstads nya centrala stadsdel som vuxit fram utmed Nissans östra kajkant sedan millenniumskiftet. Kvarteren är moderna och stillsamma utan genomfartstrafik men har direkt koppling till stadskärnan via två gång/cykelbroar. Åt andra hållet ligger nya Resecentrum på bara tio minuters promenadavstånd, där tåg, regionbussar och stadsbussar erbjuder stor geografisk frihet.

Inflyttningen i Brf Landgången är beräknad till hösten 2019.

För mer information:
Åsa Bäckman, säljare Riksbyggen, 035-19 25 15

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38