Gå direkt till innehåll
Säljstart för 43 bostadsrätter i Brf Riddaren Berga Park, Linköping

Pressmeddelande -

Säljstart för 43 bostadsrätter i Brf Riddaren Berga Park, Linköping

Nu startar Riksbyggen försäljningen av 43 yteffektiva bostadsrätter i Brf Riddaren i Berga, Linköping. Lägenheterna har en boyta på mellan 35–59 kvadratmeter och med insatser från 915 000 kronor. De minsta lägenheterna kan passa perfekt som studentlägenhet.

– Linköping är en Universitetsstad och det finns en stor efterfrågan på fler studentlägenheter. I Brf Riddaren finns många mindre lägenheter som passar bra som studentboende och det är cykelavstånd till Linköpings Universitet, säger Maria Drott, säljare på Riksbyggen Bostad Öst.

Alla lägenheter i Brf Riddaren har balkong eller uteplats. Berga Park är uppbyggt med lekparker, grönskande promenadstråk och sitt egna torg. Här finns det mesta utanför dörren, såsom matbutik, apotek, vårdcentral och annan tänkbar service.

– Det är tryggt att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen, vi har ända sedan starten arbetat för långsiktighet och ett mer hållbart samhälle. I år har vi utökat Riksbyggens Trygghetsfilosofi vilket innebär skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd, berättar Maria Drott.

Riksbyggen Trygghetsfilosofi i korthet:

Skydd mot dubbel boendekostnad
Om du vid inflyttning fortfarande behöver betala för din tidigare bostad kan du få ersättning för dubbel boendekostnad. Under 12 månader kan du få upp till 10 000 kr per månad, och summan avser månadsavgiften i den nya bostaden.

Framflyttning av tillträdesdag
Vill du flytta in lite senare i din nya lägenhet? Det går självklart bra! Du kan få din tillträdesdag framflyttad med upp till tre månader, så att du i lugn och ro kan avsluta din pågående försäljning och planera din inflyttning.

Avbokningsskydd
För extra trygghet har vi även ett avbokningsskydd. Om olyckan är framme och något allvarligt händer i livet så finns det möjlighet att avboka lägenheten. Vid dödsfall eller svår kritisk sjukdom kan du, fram till inflyttningsdagen, häva köpet utan medföljande kostnad.

Läs mer detaljerad information om Trygghetsfilosofin

För mer information:
Maria Drott, säljare, Riksbyggen Bostad Östergötland/Nyköping, 013-24 93 15

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38