Gå direkt till innehåll
Säljstart för 40 bostadsrätter i Brf Nysätra i Trollhättan

Pressmeddelande -

Säljstart för 40 bostadsrätter i Brf Nysätra i Trollhättan

Riksbyggen startar nu försäljningen i Brf Nysätra vid Nysätra IP, Skoftebyn, i Trollhättan. Brf Nysätra byggs i tio tvåplanshus som sammanlagt innehåller 40 lägenheter. Inflyttning är planerad att ske under våren 2022.

– Riksbyggen bidrar med fler och hållbara bostäder i ett mycket bra läge Trollhättan. Det går snabbt att sig till centrala Trollhättan genom att följa Göta Älv antingen till fots eller med cykel. I närområdet finns förskolor, skola och flera utflyktsmål som Övre Slussen, säger Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Bohus Vänern.

Lägenhetsstorlekarna i Brf Nysätra är mellan 2-4 rok om 66-91 kvm. Husen är i två plan och av samma typ som Riksbyggen byggt i Korseberg i Vänersborg.

– Den här hustypen har blivit mycket uppskattad i Vänersborg och samtliga lägenheter har inglasad balkong eller uteplats. Balkongerna och uteplatserna ligger åt väster mot kvällssolen och solnedgången, medan de flesta entréerna har möjlighet till morgonsol, berättar Karin Ekström.

Stor vikt läggs vid miljön runt husen. Många träd kommer att sparas i området och det kommer att planteras fruktträd och bärbuskar. Det kommer också att sättas ut både planteringslådor och fågelholkar för att bidra till en biologiska mångfalden.

– Samtliga carportplatser med kommer att förberedas med laddstolpar för elbilsladdning. Det även lätt att åka kollektivt, närmsta busshållplats ligger i direkt anslutning till området där Riksbyggen kommer att bygga de nya bostäderna, berättar Karin Ekström.

I samband med säljstarten har Riksbyggen ställt om till att enbart erbjuda bokade visningar för att minska risken för spridning av coronaviruset.

– Vi har även lagt upp en film från vår visningslägenhet allt för att alla intressenter ska kunna ta till sig informationen på det sätt som gör att dom känner sig trygga i dessa tider, säger Charlotte Berndsdotter, säljare på Riksbyggen.

För mer information:
Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Bohus Vänern, 0522-65 44 55.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31