Gå direkt till innehåll
Riksbyggen projektteam redo att ta emot köparna Fr v Endre Barat, projektledare, Amela Hadziosmanovic, säljare, Maria Sandberg, eftermarknad och Björn Mauritsson, projektledare.
Riksbyggen projektteam redo att ta emot köparna Fr v Endre Barat, projektledare, Amela Hadziosmanovic, säljare, Maria Sandberg, eftermarknad och Björn Mauritsson, projektledare.

Pressmeddelande -

Röda mattan utrullad efter säljsuccé i Riksbyggens Brf Djurgårdsvyn

Just nu pågår inflyttningen för fullt i Riksbyggens Brf Djurgårdsvyn, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm. Försäljningen startade i februari och alla lägenheter utom en är redan sålda. Huset har ritats av arkitekten Thomas Sandell som också har formgivit ett stort antal unika inredningsdetaljer som dörrhandtag, blandare samt inflyttningspresenter till köparna i form av en bänk för utomhusbruk och en taklampa till köket.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna de boende till sina nya, fina och unika lägenheter. Aldrig tidigare har något av Riksbyggens projekt lockat så många med över 12 000 intresseanmälningar och på kort tid såldes i princip alla bostäder, berättar Mathias Sandberg, konceptchef, Riksbyggen Affärsområde Bostad

Samtliga lägenheter har sålts till personer i Riksbyggens förturskö. Brf Djurgårdsvyn består av sammanlagt 49 lägenheter. Inflyttningen i de första sex lägenheterna startade i mitten av april och tillträdena kommer fortsätta löpande några månader framåt.

– Det finns en stor förväntan hos köparna och hela Riksbyggens projektteam är på tå för att göra inflyttningen så smidig och rolig som möjligt, säger Angelica Ringström

sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i norra Stockholm.

Byggnaden är preliminärcertifierad enligt Miljöbyggnad Guld.

– Brf Djurgårdsvyn är ett unikt projekt med närhet både till stan, Värtahamnen och Husarviken men med direkt närhet även till skogsmiljö och Kungliga nationalstadsparken. De boende får till exempel tillgång till laddstolpar för mer hållbara transporter. I föreningen finns också en gemensamhetslokal, en stor gemensam takterass och en grönskande innergård för social samvaro, säger Karolina Brick, miljöchef på Riksbyggen.

Arkitekten Thomas Sandell har ritat Riksbyggens nya hus i Norra Djurgårdsstaden. Inspirerad av närområdet så plockas utemiljöer in till de boende då alla lägenheter har väl tilltagna terrasser, uterum eller balkonger. Huset bjuder generösa takhöjder och stora ljusinsläpp tillsammans med noggranna detaljval. Ljusa träslag som ask och alm är framträdande för att få fram en skandinavisk estetik i boendet.

För mer information:
Mathias Sandberg, konceptchef, Riksbyggen Affärsområde Bostad
mathias.sandberg@riksbyggen.se +46 8 553 63 511

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll