Gå direkt till innehåll
Rivstart för försäljningen av Brf Landgången i Halmstad – klart för byggstart!

Pressmeddelande -

Rivstart för försäljningen av Brf Landgången i Halmstad – klart för byggstart!

28 av 55 bostadsrätter i Riksbyggens Brf Landgången är redan sålda vilket innebär att det nu är klartecken för byggstart av projektet. Brf Landgången i Halmstad är ett projekt där liten yta kan göras till ett smart boende.

Just nu pågår inflyttningen i Brf Salmo Salar på Nissastrand. Samtidigt pågår försäljningen av uppföljaren, Brf Landgången.

– Intresset för Brf Landgången har varit stort ända från säljstarten i februari och det är jättekul att vi redan sålt över hälften av alla lägenheter. Det finns många olika lägenhetsstorlekar att välja på i Brf Landgången vilket gör att projektet lockar köpare ur många olika målgrupper, säger Åsa Bäckman, säljare på Riksbyggen.

I Brf Landgången blir det totalt 55 lägenheter mellan ett till fyra rum och kök med smarta och flexibla planlösningar, som gör att lägenheterna upplevs större än de är. Till exempel kan en trea och en etta länkas ihop till en fyra med dubbla ingångar och med en invändig passage.

– Det är också en stor trygghet att köpa en bostadsrätt av oss eftersom vi ligger kvar som långsiktig förvaltare även efter inflyttning och under våren har utökat vår Trygghetsfilosofi, berättar Åsa Bäckman

Nissastrand är Halmstads nya centrala stadsdel som vuxit fram utmed Nissans östra kajkant sedan millenniumskiftet. Kvarteren är moderna och stillsamma utan genomfartstrafik men har direkt koppling till stadskärnan via två gång/cykelbroar. Åt andra hållet ligger nya Resecentrum på bara tio minuters promenadavstånd, där tåg, regionbussar och stadsbussar erbjuder stor geografisk frihet.

Inflyttningen i Brf Landgången är beräknad till december 2019.

Alla Riksbyggens nyproduktionsprojekt har stort fokus på hållbarhet, här är några exempel:

All Riksbyggens nyproduktion av flerfamiljsbostäder certifieras enligt Miljöbyggnad

Riksbyggens unika Hållbarhetsverktyg används i varje projekt

Ekonomisk hållbarhet - Trygghetsfilosofin

För mer information:
Åsa Bäckman, säljare Riksbyggen, 035-19 25 15

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38