Gå direkt till innehåll
Riksbyggens Ove Sundlin finalist i tävlingen Årets Förvaltare

Pressmeddelande -

Riksbyggens Ove Sundlin finalist i tävlingen Årets Förvaltare

Ove Sundlin, förvaltare inom Riksbyggens marknadsområde i Västmanland, är en av tre finalister till ”Årets Förvaltare 2022”, inom kategorin bostad. Vinnarna utses den 24 maj på seminariumet Framtidens Förvaltare på Water Front i Stockholm.

– Jag tycker att det är fantastiskt roligt med den här uppskattningen. Att bli nominerad till Årets Förvaltare är hedrande och inspirerar mig att tillsammans med kunderna jobba vidare med att ta kloka beslut för deras fastigheter in i framtiden, säger Ove Sundlin.

Det är åttonde gången som föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum utser Årets Fastighetsförvaltare. Inför årets tävling har det varit rekordmånga nomineringar, 45 nominerade från 26 organisationer och företag. Tävlingen har två kategorier, Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

Läs mer om tävlingen Årets Förvaltare

Fakta om Ove Sundlin:
Förvaltare på Riksbyggen
Ålder: 52
Antal år som förvaltare: 8
Förvaltar: ca 200 000 kvm

Mina bästa egenskaper: ”Jag är genuint intresserad av att tillsammans med andra människor bygga något bra och hållbart över tid. Min uppgift är att få kunden att se helhetsbilden och på det sättet ta kloka, långsiktiga beslut tillsammans med mig, vilket i slutändan ger en stadig och bra ekonomi.”

Vinnarna får förutom äran och diplom rätt att kalla sig validerad fastighetsförvaltare.

För mer information:
Ove Sundlin, förvaltare Riksbyggen, 021-10 32 65
Ove.Sundlin@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll