Gå direkt till innehåll
Riksbyggens nyproducerade boende i Dalby snart slutsålda

Pressmeddelande -

Riksbyggens nyproducerade boende i Dalby snart slutsålda

Brf Utsikten i Dalby är bostadsrättsradhus i ett och två plan i området Påskagänget i Dalby beläget vid vackra vitsippsbackar, skog, skidspår och stora grönytor. Föreningen består av 39 lägenheter och endast 1 lägenhet är osåld. I slutet av november 2022 flyttade de första köparna in i sina nya bostäder och i juni i år flyttar resterande boende in.

- Vi tror att succén för Brf Utsikten består av en perfekt mix av boenden i moderna hållbara hus, vacker natur med närhet till bra kommunikationer, service och butiker, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig för marknadsområde Skåne Sydväst på Riksbyggen.

Det var många boende och blivande boende som deltog vid det informationsmöte som arrangerades på Dalby Gästis. Här minglade köparna med sina nya grannar och åt skånsk äggakaka med rårörda lingon. Niklas Pettersson på Intresseföreningen i Södra & Mellersta Skåne informerade bland annat om vad det innebär att bo i bostadsrätt och hur en bostadsrättsförening fungerar.

Riksbyggens Intresseföreningar är ideella föreningar och paraplyorganisationer för bostadsrättsföreningar inom Riksbyggen. Det finns idag cirka 1700 bostadsrättsföreningar samlade i 30 intresseföreningar.

För mer information: Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig för marknadsområde Skåne Sydväst på Riksbyggen camilla.lundstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31