Gå direkt till innehåll
Karolina Brick, miljöchef Riksbyggen.
Karolina Brick, miljöchef Riksbyggen.

Pressmeddelande -

Riksbyggens miljöchef Karolina Brick i panelsamtal med miljöminister Karolina Skog

Hur planerar vi framtidens stad och bostäder? Det är temat för de panelsamtal som Miljöpartiet arrangerar i Södertälje onsdag den 22 februari. Riksbyggens miljöchef Karolina Brick är en av deltagarna i panelsamtalen med miljöminister Karolina Skog.

Panelsamtalen är indelade i tre block:

Hur bygger vi hållbart och håller takten samtidigt? Går det att bygga bostäder snabbt, hållbart, klimatsmart och med bra kvalitet? – Karolina Brick (Miljöchef Riksbyggen), Christina Lindbäck (Hållbarhetschef NCC), Karolina Skog (MP) och Matilda Molander DN.

Hur kan vi bygga bort segregation? Social hållbarhet i relation till bostadsbyggande – Maria Ferm (MP) gruppledare i riksdagen och migrationspolitisk talesperson, Juan Copovi Mena VD Telge Bostäder och Telge Hovsjö, Ebba Östlin (S) (kommunstyrelsens ordförande Botkyrka).

Hur använder vi stadens dyrbara ytor? Hur bygger vi tätt och attraktivt? – Erik Werner (Tengbom arkitekter), Karolina Skog (MP), Isak Ericsson (projektledare för utveckling av Södertälje stadskärna), Gundula Kolb/Göran Lundberg (SWECO).

Moderator: Hedda Berkesand.

Dag: 22 februari.
Tid: 18.30 – 21.00.
Plats: Quality Park Hotell, Södertälje Centrum.

För mer information:

Karolina Brick, miljöchef Riksbyggen, 070-291 54 47.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38