Gå direkt till innehåll
Riksbyggen säljstartar två bostadsrättsföreningar i Jakobsbergs Centrum

Pressmeddelande -

Riksbyggen säljstartar två bostadsrättsföreningar i Jakobsbergs Centrum

Nu startar Riksbyggen försäljningen av över 190 bostadsrätter fördelade på två föreningar i Jakobsberg centrum: Brf Riddarparken med 159 lägenheter i olika storlekar och Bonum Brf Rustningen med seniorbostäder som vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år.

Järfälla är en av de snabbast växande kommunerna i Stockholms län. Fram till år 2030 beräknas kommunen växa från dagens 70 000 invånare till över 100 000. En stor och viktig del är utvecklingen av Jakobsbergs Centrum.

– Intresset för de båda föreningarna är stort. Vi har fått in över 1 300 intresseanmälningar till de båda föreningarna innan säljstarten, säger Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm.

Brf Riddarparken och Bonum Brf Rustningen blir i ett hus med hög standard, genomtänkta planlösningar och strålande läge mitt i Jakobsbergs Centrum.

I Brf Riddarparken med 159 bostäder planerar vi allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or för den större familjen. Alla lägenheter är inredda med hög standard. Vissa har dubbla uteplatser i två väderstreck. I närheten finns skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym. Pendeltågsstationen och bussterminalen ligger strax intill. Alldeles utanför dörren planerar Riksbyggen stor och välkomnande innergård.

– I rollen som samhällsutvecklare gör Riksbyggen mer än bara hus, vi utvecklar hela kvarter där människor ska bo och trivas, säger Jennifer Ellingsson.

Bonum Brf Rustningen blir ett seniorboende med 37 lägenheter. Bonum Seniorboende vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns en så kallad Bonumvärd till hands. Riksbyggen är idag den aktör som bygger flest seniorbostadsrätter på marknaden.

För mer information:
Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm, 08-553 635 15

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38