Gå direkt till innehåll
Riksbyggen säljstartar över 160 bostadsrätter längs Östra Ågatan

Pressmeddelande -

Riksbyggen säljstartar över 160 bostadsrätter längs Östra Ågatan

Tisdag den 20 juni är det officiell säljstart för bostadsrättsföreningarna Åsikten Södra 2 och Åsikten Södra 3 i Uppsala. Föreningarna ligger i ett av stadens absolut bästa lägen längs attraktiva Östra Ågatan. Tillsammans omfattar föreningarna 163 bostadsrätter.

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad paradvåning längs Östra Ågatan. Eller en smart planerad etta. Bostadsrättsföreningarna Åsikten Södra 2 och Åsikten Södra 3 erbjuder många olika varianter av lägenheter.

– När vi på Riksbyggen planerar våra bostadsprojekt vill vi att många målgrupper ska kunna efterfråga våra lägenheter. Vi är också mycket stolta över att vara med och förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig i Uppsala.

Brf Åsikten Södra 2, 83 lägenheter. Inflyttningen är planerad till kvartal 2 2020.

Brf Åsikten Södra 3, 80 lägenheter. Inflyttningen är planerad till kvartal 4 2019.

Mer hållbart byggande
Riksbyggen arbetar hårt för att hela tiden ligga i framkant när det gäller att skapa mer hållbara boendemiljöer. Till exempel gör vi en ekosystemtjänstanalys i alla våra bostadsprojekt. Det innebär att vi mäter de nyttor som naturen skapar för oss människor.
När vi tar oss an mark kan vi nu mäta vad naturen bidrar med på just den platsen, och se hur vi kan agera för att ta till vara på de värden sm finns och tillföra andra värden till området. Det kan handla om att minska buller, binda koldioxid eller att rena vatten. Vi har bestämt oss för att alltid hitta en nivå där vi når ett bättre resultat när vi är färdiga än när projektet startade.

Media är varmt välkomna att delta under säljstarten!

Dag och tid: tisdag 20 juni, kl 18:00 - 20:00

Plats: Östra Ågatan 97, Uppsala

För mer information:
Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig i Uppsala, 018-18 97 14.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38