Gå direkt till innehåll
Brf Björkstigen i Björkhagen
Brf Björkstigen i Björkhagen

Pressmeddelande -

Riksbyggen säljstartar 43 lägenheter i naturnära Björkhagen

Den 4 februari öppnar Riksbyggen upp för försäljning av lägenheter i Brf Björkstigen i Björkhagen. Huset, med närhet till Nackareservaten, rymmer 43 lägenheter mellan 1-5 rum och kök.

Den 4 februari, samma dag som Riksbyggens har sin nationella visningsdag runt om i landet, säljstartar Riksbyggen sina lägenheter i Brf Björkstigen. De 43 lägenheterna är mellan 1-5 rum och kök varav några har öppen spis. Huset kommer att ligga på Malmövägen/Ystadsvägen i ett mycket bra läge med närhet till tunnelbanan.

Björkhagens bebyggelse är tidstypisk med charmiga byggnader från 40- och 50-talet som ger området sin speciella karaktär. Riksbyggen har inspirerats av denna arkitektur och bygger Brf Björkstigen för att passa in i området men har adderat en modern stil på huset. Innergården är planerad för rekreation och gemenskap med grillplats, lekytor och växthus för odlingssugna. Gården skyddas av en allmän skogsdunge.

- Det känns härligt att få bidra med fler bostäder i Stockholm. Vi har sett ett stort intresse för Brf Björkstigen under vår tidigare visningsdag och även mängden intresseanmälningar vi fått in vittnar om att det är ett populärt område att bo i - nära till både natur och stan, säger Veronica Persson Merlenius, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm.

Naturupplevelser och utomhusaktiviteter inpå husknuten
Brf Björkstigen ligger nära Nackareservaten som erbjuder fantastiska löparslingor, motionsspår och badsjöar. Sörmlandsleden, Sveriges längsta vandringsled, har en av sina startpunkter här. På promenadavstånd finns också Sicklaskogen och Hammarbybacken. Huset ligger också nära Björkhagens golfbana.

Stad och kultur i närområdet
I området finns gott om skolor, förskolor och idrottsanläggningar och närservice i trevliga Björkhagens centrum. Bara tio minuter från Björkhagen finns Södermalms pulserande nöjesliv med sina klubbar, restauranger, biografer och trendiga kvarter i SoFo. Dessutom musik och sportevenemang inom räckhåll i form av Globen och Tele2.

Visningsdag den 4 februari
Under Riksbyggens visningsdag den 4 februari kl 12-14 har Riksbyggen en VIP-visning av Brf Björkstigen på Finn Malmgrens plan 5-7 i Hammarbyhöjden. Mer om Brf Björkstigen

För mer information:
Veronica Persson Merlenius, sälj- och marknadsansvarig för på Riksbyggen Affärsområde Bostad Stockholm. veronica.persson@riksbyggen.se, 08 - 553 635 32

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll