Gå direkt till innehåll
Riksbyggen säljstartar 153 bostadsrätter i Västra Hamnen, Malmö

Pressmeddelande -

Riksbyggen säljstartar 153 bostadsrätter i Västra Hamnen, Malmö

Västra Hamnen är ett av Malmös mest spännande områden. Nu startar Riksbyggen försäljningen i Brf Kikaren och Brf Kryssaren som tillsammans har över 150 bostadsrätter.

Riksbyggen fortsätter sin expansiva resa i Malmö. Nyligen togs det första spadtaget för Brf Aqua på Limhamns ön och nu startar försäljningen av två bostadsrättsföreningar i Västra Hamnen.

– Alla behöver någonstans att bo och därför vill vi på Riksbyggen bygga bostäder som fler kan efterfråga. I Brf Kryssaren blir det lägenheter i varierade storlekar upp till fem rum och kök medan vi i Brf Kikaren kommer att bygga ettor och tvåor, säger Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggen Bostad Syd.

Intresset för de båda föreningarna har varit stort.

– Inför säljstarten har vi fått in nästan 1200 intresseanmälningar. Under den officiella säljstarten med inbjudna intressenter i förra veckan fanns inte mindre än 250 personer på plats, berättar Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Syd.

Brf Kryssaren/Kikaren ligger ett stenkast från havet, mitt i Västra Hamnens nya centrum. Här finns allt för en bekväm vardag på nära håll. I grannhuset ligger stans bästa stormarknad och i kvarteren runtomkring finns både Systembolag, restauranger, kaféer och ett nattöppet gym. Tvärs över gatan ligger Stapelbäddsskolan för den som har barn i skolåldern.

Brf Kryssaren
78 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök
Byggstarten är planerad till vintern 2017/18.
Planerad inflyttning under vår/sommar 2020

Brf Kikaren
Ingår i Riksbyggens StegEtt koncept 
75 lägenheter i storlekarna 1-2 rum och kök
Byggstarten är planerad till vintern 2017/18.
Planerad inflyttning under vår/sommar 2020

För mer information:
Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggens affärsområde Bostad Syd, 0730-89 53 50
Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens affärsområde Bostad Syd, 0725-00 10 71

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38