Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Riksbyggen och bloggportalen Stockholm & Projekt inleder samarbete

Riksbyggen i Stockholm har inlett ett samarbete med byggbloggen och portalen Stockholm & Projekt. Bloggen är känd för sina snabba och många uppdateringar om olika byggprojekt runt om i Stockholm. Bloggen har legat nere sedan mars i år på grund av resursbrist, men startar återige med stöd från Riksbyggen.

- För oss som samhällsutvecklare är det naturligt att stödja en kanal som är så uppskattad av såväl lekmän som branschfolk. Stockholm & Bygg är en mycket värdefull källa med information om Stockholms utveckling, säger Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef för Riksbyggen i Stockholm.

Samarbetet innebär bland annat satsning där ett utrymme på bloggen används som kanal för information i frågor som rör branschen. Ett sådant exempel är mikropodden ”Riksbyggen ger svar på tal.”

Stockholm & Projekt är en portal till det som kommuner, arkitektkontor och byggherrar planerar och bygger i Stockholms Län, Uppsala och Knivsta kommun. Utvecklingen av byggprojekten och dess utveckling följs från idéstadie till det färdiga resultatet då byggnaden står på plats.

- Utan Riksbyggens stöd skulle inte bloggen kunna fortleva under 2015. Det är spännande att se att en byggherre skapar mervärden utanför sin traditionella roll på detta sätt, säger Mikael Levander, grundare av Stockholm & Projekt.

För mer information, kontakta gärna

Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef Riksbyggen i Stockholm

Tel 070-579 15 43, mathias.sandberg@riksbyggen.se

Mikael Levander, Stockholm & Project

http://stockholmprojekt.blogspot.se/

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen utvecklar, förvaltar och förbättrar rummen som du lever och bor i.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38