Gå direkt till innehåll
Riksbyggen inviger ”Trollstigen” vid Trollberget i Sigtuna

Pressmeddelande -

Riksbyggen inviger ”Trollstigen” vid Trollberget i Sigtuna

På söndag, den 16 september, inviger Riksbyggen en promenadstig på Trollberget i Sigtuna. Längs ”Trollstigen” finns information om Riksbyggens kommande seniorbostäder i Bonum Brf Trollberget. Samtidigt går det bra att ta en titt i vår visningslägenhet i Brf Trollbacken och ta en kopp kaffe.

Försäljningen av de 40 seniorbostäderna i Bonum Brf Trollberget pågår för fullt just nu.

Kvarteret Trollberget ligger mellan Brf Trollbacken och det planerade området Sigtuna stadsängar, som kommer att karaktäriseras av småskalig kvartersbebyggelse med stadskaraktär. Trollberget är format som en hästsko, med en grön gård som öppnar sig mot söder och Trollbacken.

– Intresset för de nya seniorbostäderna är mycket stort och genom att skapa ”Trollstigen” vill vi skapa möjligheten att på ett lite annorlunda sätt berätta mer om projektet – om lägenheterna, gården, parkering, utsikten och gemensamhetslokalen, säger Stefan Nilsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder och riktar sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. I en Bonumförening har medlemmarna tillgång till en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende, träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskap.

Bonum har vunnit svenska seniorers hjärtan. Den första inflyttningen i ett Bonum seniorboende skedde i Brf Bryggan i Sundbyberg i januari 2012. Sex år senare flyttade en lycklig senior in i den tusende Bonum-lägenheten. Och många fler Bonum seniorboenden är på gång, det handlar om cirka 1 000 seniorbostadsrätter i 48 pågående eller planerade projekt. I varje projekt finns hållbarhetsfrågorna med från ax till färdiga bostäder.

Media är varmt välkomna till invigningen!

När: Söndag 16/9 klockan 11.00-12.00
Var: RagvaldsboGårdsväg (skyltat på plats)

För mer information:
Stefan Nilsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 08-553 635 88
Kristina Hedqvist, säljare Riksbyggen, 018-18 97 15

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38