Gå direkt till innehåll
​Riksbyggen fortsätter satsa i norra Sverige

Pressmeddelande -

​Riksbyggen fortsätter satsa i norra Sverige

Riksbyggen är i dag en väletablerad aktör inom bostadsutveckling och förvaltning i flera norrlandskommuner. För att möta den potential företaget ser inom inte minst nya bostäder tillsätts nu en ny affärsutvecklare för att bland annat leda en utbyggnad av verksamheten i Luleå samt satsningar i Gällivare och Kiruna.

Det blir Roland Askebrand, i dag marknadsområdeschef för Riksbyggens seniorboenden Bonum, som tillträder den nya rollen vid årsskiftet. I och med den förstärkta satsningen i norr har Riksbyggen ambitionen att bygga upp en enhet i Luleå med potential att leverera 50 bostadsrätter per år från och med 2017. Luleåenheten ska också projektleda Riksbyggens satsningar i Gällivare och Kiruna.

– Det är otroligt roligt att Riksbyggen väljer att vara offensiva i norra Sverige, säger Roland Askebrand. Som affärsutvecklare får jag chans att vara med och utveckla Riksbyggen i kommuner där vi ännu inte är helt etablerade. Jag bor själv i Luleå och jag ser den potential som finns i denna del av landet. Jag känner mig ödmjuk inför uppgiften och vet att vi har produkter som fungerar bra på denna marknad.

För mer information, kontakta:
Roland Askebrand, tillträdande affärsutvecklare Riksbyggen Bostad Norr, tel. 070-340 60 23
Carl-Henrik Appel, regionchef Riksbyggen Bostad Stockholm/Uppsala/Norr, tel. 070-539 00 27

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen utvecklar, förvaltar och förbättrar rummen som du bor och arbetar i.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31