Gå direkt till innehåll
Riksbyggens medarbetare som är redo att ta sig an det nya uppdraget: Fr v Joakim Eriksson, Eira Palosaari, Hanna Sundqvist, Louise Lidström och Irene Söderlund.
Riksbyggens medarbetare som är redo att ta sig an det nya uppdraget: Fr v Joakim Eriksson, Eira Palosaari, Hanna Sundqvist, Louise Lidström och Irene Söderlund.

Pressmeddelande -

Riksbyggen får lokalvårdsuppdrag på Valbo Köpcentrum

Från den 1 november tar Riksbyggen över lokalvården av Valbo Köpcentrum, strax utanför Gävle. Valbo Köpcentrum har sammanlagt 65 butiker och en yta på 37 200 kvadratmeter.

– Vi på Riksbyggen är mycket glada över det nya avtalet. Nu ser vi fram emot att våra duktiga lokalvårdare ska göra sitt bästa för att alla kunder och anställda på Valbo Köpcentrum ska få en fräsch och trevlig miljö att vistas i, säger Joakim Eriksson, leveranschef på Riksbyggens fastighetsförvaltning i Gävle.

I Valbo köpcentrum finns allt från Systembolag, livsmedel, apotek, blomsterhandlare, restauranger, konditori och caféer till kläd- och modebutiker, guldsmed och inredningsbutiker. Riksbyggens uppdrag avser köpcentrumets samtliga gemensamma ytor

– En viktig del bakom att Riksbyggen fick uppdraget är hur vi planerar att bemanna och sköta uppdraget och framförallt med goda referenser från andra liknande uppdrag, berättar Joakim Eriksson.

Riksbyggens Fastighetsförvaltning i Gävle har fått fler nya uppdrag under året:

Från den 1 april tog Riksbyggen över ansvaret för yttre skötsel av Stora Ensos byggnader i Skutskär. Sammanlagt handlar det om ett tiotal byggnader kring Stora Ensos produktionsanläggning som Riksbyggen tar hand om.

Nyligen blev det också klart att Riksbyggen fått uppdrag av Statens Fastighetsverk om yttre skötsel av Gävle Slott och det gamla Länsfängelset. Avtalet med Statens Fastighetsverk trädde i kraft den 1 oktober 2018.

För mer information:
Joakim Eriksson, leveranschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Gävleborg, 026-17 58 33

Ämnen

Taggar

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66

Relaterat material