Gå direkt till innehåll
Ylva Bohman och Maria Sörén från Riksbyggens HR-avdelning fick ta emot diplom när Riksbyggen utsetts till Branschbäst inom fastighetsförvaltning.
Ylva Bohman och Maria Sörén från Riksbyggens HR-avdelning fick ta emot diplom när Riksbyggen utsetts till Branschbäst inom fastighetsförvaltning.

Pressmeddelande -

Riksbyggen branschbäst bland högskole- och civilingenjörer

Inom fastighetsförvaltning är Riksbyggen det företag som unga högskole- och civilingenjörer helst vill arbeta på. Det visar Universums årliga undersökning KarriärBarometern, som besvarats av över 26 000 Professionals i över 30 branscher.

– Det är fantastiskt roligt och hedrande att så många unga högskole- och civilingenjörer vill arbeta hos oss. Riksbyggen har en tydlig värdegrund, tar ett stort samhällsansvar och ligger långt framme när det hållbarhetsfrågorna. Detta sammantaget är förmodligen svaret på varför så många vill arbeta hos oss, säger säger Karin Goddard, HR-chef på Riksbyggen.

Varje år rankar landets Young Professionals Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i undersökningen KarriärBarometern. KarriärBarometern är en heltäckande Professional-undersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har över 26 000 Professionals deltagit i undersökningen. I undersökningen ingår personer som har arbetat 1-8 år efter examen. Resultatet av undersökningen blev offentligt den 4 oktober och Riksbyggen har ökat markant som en attraktiv arbetsgivare.

– Nästa generations talanger vill ha mer än bara ett jobb, de vill hitta en arbetsgivare som erbjuder ett sammanhang där de kan nå sin fulla potential. De vill ha en kreativ och dynamisk arbetsmiljö som även erbjuder jakten på ett högre syfte. Idag räcker det inte att som arbetsgivare erbjuda en marknadsmässig lön och en trygg anställning, säger Claes Peyron, Sverigechef på Universum.

För mer information:

Karin Goddard, HR-chef Riksbyggen, 08-698 41 47.

Ämnen

Taggar


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66

Relaterat material