Gå direkt till innehåll
Säljstart! Bonum Brf Grönbodal kommer att ligga centralt i Sundsvall med närhet till allt.
Säljstart! Bonum Brf Grönbodal kommer att ligga centralt i Sundsvall med närhet till allt.

Pressmeddelande -

Riksbyggen bjuder in till öppna visningar i Sundsvall och hela landet

Söndagen den 14 november är det dags för Riksbyggens Stora visningsdag. Riksbyggen kommer att ha öppna visningar i 28 projekt på 19 orter - från Malmö till Gällivare. I Sundsvall finns Riksbyggen på plats mellan kl 11-14 på Nordea, Kyrkogatan 15, och berättar om Bonum Brf Grönbodal, ett kommande seniorboende med 31 lägenheter som nu har säljstart.

– Det är ett jättestort intresse för Brf Grönbodal med cirka 850 personer i intressekön, vilket är fantastiskt roligt. Med tanke på det stora intresset för projektet kommer en föranmälan att behövas inför visningsdagen nu på söndag. Om det finns personer som inte får en visningstid till på söndag så kommer det att finnas möjlighet att boka en tid i veckan efter, säger Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på AO Bostad Norr.

Information kommer också att skickas till alla intressenter vi e-post samt läggs upp på projekthemsidan.

– Efter att ha fokuserat på privata visningar under pandemin känns det nu jättebra att kunna bjuda in till Stora visningsdagen. Vi använder vår nya talesperson ”Boel” som avsändare i reklamen. Boel har fått ett mycket fint mottagande och nu bjuder in till den Stora visningsdagen, berättar Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Läs mer om projekt i Sundsvall under Stora visningsdagen

Riksbyggen har de nöjdaste kunderna
Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Dessutom har fyra av Riksbyggens projekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt.

NKI är bostadsutvecklarnas gemensamma mätinstrument för att ta reda på och följa kunders inställning till företaget, dess produkter och tjänster. NKI-mätningen genomförs av Prognoscentret och sker genom enkätundersökning till samtliga nyinflyttade bostadsrättsinnehavare i nyproducerade bostäder.

– Det är framför allt tre faktorer som driver kundnöjdheten; pålitlighet, bostadens kvalitet och personalens service. Det här är områden som vi arbetar hårt med på Riksbyggen och som hela projektteamet är fokuserade på i varje projekt, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger bostäder med stort fokus på hållbarhet över hela landet, med planerade eller pågående bostadsprojekt från Ystad till Kiruna. Vid årsskiftet hade Riksbyggen drygt 4 000 bostäder i pågående produktion.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på AO Bostad Norr, 090-159 603
Jenny.elveljung@riksbyggen.se
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31