Gå direkt till innehåll
Brf Fredriks Udde är ett av Riksbyggens projekt i Kalmar.
Brf Fredriks Udde är ett av Riksbyggens projekt i Kalmar.

Pressmeddelande -

Riksbyggen bjuder in till öppna visningar i Kalmar och hela landet

Söndagen den 14 november är det dags för Riksbyggens Stora visningsdag. Riksbyggen kommer att ha öppna visningar i 28 projekt på 19 orter - från Malmö till Gällivare. I Kalmar finns Riksbyggens på plats mellan kl 12-14 i Giraffens köpcenter, utanför förbutiken på Ica Maxi, och berättar både om pågående och kommande projekt.

– Efter att ha fokuserat på privata visningar under pandemin känns det nu jättebra att kunna bjuda in till Stora visningsdagen. Vi använder vår nya talesperson ”Boel” som avsändare i reklamen. Boel har fått ett mycket fint mottagande och nu bjuder in till den Stora visningsdagen, berättar Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Se alla Riksbyggens projekt i Kalmar under Stora visningsdagen

Riksbyggen har de nöjdaste kunderna
Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Dessutom har fyra av Riksbyggens projekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt.

NKI är bostadsutvecklarnas gemensamma mätinstrument för att ta reda på och följa kunders inställning till företaget, dess produkter och tjänster. NKI-mätningen genomförs av Prognoscentret och sker genom enkätundersökning till samtliga nyinflyttade bostadsrättsinnehavare i nyproducerade bostäder.

– Det är framför allt tre faktorer som driver kundnöjdheten; pålitlighet, bostadens kvalitet och personalens service. Det här är områden som vi arbetar hårt med på Riksbyggen och som hela projektteamet är fokuserade på i varje projekt, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger bostäder med stort fokus på hållbarhet över hela landet, med planerade eller pågående bostadsprojekt från Ystad till Kiruna. Vid årsskiftet hade Riksbyggen drygt 4 000 bostäder i pågående produktion.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Karin Hoberg, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen Bostad/Sydost, 0480-578 43
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38