Gå direkt till innehåll
Brf Alunda i Åkarp, Skåne
Brf Alunda i Åkarp, Skåne

Pressmeddelande -

Riksbyggen bäst i branschen på kundnöjdhet i garantifasen

Riksbyggen blev utnämnda till bäst i branschen när Prognoscentret presenterade årets NKI-resultat (Nöjd kund index) för landets bostadsutvecklare inom garantifasen.

Varje år mäter Prognoscentret kundnöjdheten för aktörer på den nordiska byggmarknaden. Mätningen genomförs med en skala från 0 till 100 och där 70 anses som ett godkänt resultat. I år samlades 12 870 svar in fördelat på kategorierna styckebyggda småhus, bostadsprojekt samt bostadsutvecklare.

Riksbyggen bäst i branschen
Riksbyggen är bäst i branschen på Garanti-mätningen 2022, och har dessutom högsta betyg i 5 av 8 kvalitetsfaktorer. Förstaplatsen delas med Peab och Skanska med resultat NKI 70.

- Årets resultat är frukten av intensivt och systematiskt kundnöjdhetsarbete under de senaste åren. Utmärkelsen är ett kvitto på att vårt hårda arbete gett bästa resultat och jag är otroligt stolt över det arbete vi på Riksbyggen gjort, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

  Två projekt på topp 3-listan över bästa projekt vid NKI Inflyttning
  I mätningen för inflyttning har Riksbyggen två projekt på topp tre-listan: Bonum Alunda i Åkarp i Skåne som kommer på delad bronsplats med NKI 85 och Brf Honungslunden i Ulricehamn kniper branschens silvermedalj med ett NKI på hela 87 poäng - bara en poängs marginal från förstaplatsen.

  Mer info om våra projekt på Prognosinstitutets topp 3-lista vid inflyttning:
  Bonum Alunda i Åkarp, Skåne
  Brf Honungslunden i Ulricehamn, Västergötland

  För mer information om Riksbyggens placeringar Prognoscentret NKI-resultat:
  Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad, 08-553 635 98
  Tobias.Dysenius@riksbyggen.se

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

  Kontakter

  Mira Lindahl

  Mira Lindahl

  Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

  Relaterat innehåll